17 March 2020

Dag 1 is voorbij gevlogen! Maar niet echt …

Ik heb de Spaanse les gemist met mijn vorige blogpost. Daarna was er echter goed nieuws. Hanne heeft de consul in Cusco te pakken gekregen en al onze gegevens doorgestuurd voor het geval ze denken aan repatrieren. Later op de dag vroeg de eigenaar hetzelfde, maar dan voor het bureau voor toerisme in Peru. Of het er ook effectief van komt en wat het zal inhouden, is onduidelijk, maar mijn informatie is alvast out there ergens.

Toen ik voor de tweede keer naar de winkel wilde (waardoor ik de yoga miste, asociale PJ ten top), kwestie van wat buiten te komen, kreeg ik te horen dat er een nieuwe bijeenkomst zou zijn om 17u. De politie was langsgeweest en duidelijk gemaakt dat wat we deden (1 per 1 naar buiten), niet de bedoeling was. Ik mocht alsnog een tweede keer naar de winkel, maar de markt was al dicht en de bakkerij had niet het brood dat ik wilde. Vanaf morgen is het gedaan met buitenkomen.

Na een spaghetti bolognaise (uit een pakje helaas) stond er movie night op het programma. Mijn USB stick werkte echter niet op de Smart TV die hier aanwezig is, dus de TV werd verhuisd naar de computer. De eigenaar sleurde nog een paar pc speakertjes aan en we waren goed voor de eerste movie night. Na de film bleek The Joker, die ik wel heel goed vond, misschien niet de beste film te zijn voor de situatie :-D. Nog een gezelschapspelletje later was het bedtijd. We zijn voorbij dag 1 geraakt.

Het zicht uit mijn kamer vandaag
Het zicht uit mijn kamer vandaag